Skip to main content

Jachtverzekering

447-81164321262010107-jachtverzekering1 

Wettelijk verplichte verzekering

De jachtverzekering is een wettelijk verplichte verzekering en dekt de schade die u als jager of organisator van jachtpartijen veroorzaakt aan derden zowel aan tegenpartijen als aan collega 's jagers en drijvers. De hagel van de patronen kan immers overal terecht komen....

Geldigheid


De jagersverzekering is geldig wereldwijd alsook voor buitenlandse gasten.  Speciaal voor Duitsland hebben wij een polis voor een duurtijd van 3 jaar, vraag ons gerust alle info.

Waarborgen

De jachtverzekering waarborgt de lichamelijke schade veroorzaakt aan derden.

  • als jager : alle jachtpartijen zijn verzekerd ook schade veroorzaakt door uw jachthond. Bovendien is er waarborg voor het vervoer van geweren naar de plaats van de jacht.

 

  • als jachtopziener en organisator van jachtpartijen en klopjachten, is er ook dekking voor alle ongevallen tijdens de (klop)jacht. Ook de drijvers zijn verzekerd voor lichamelijke letsels.

 

  • als jachtwachter, is verzekerd de jachtwachter en zijn aangestelden.

    Jachtvergunning


    Om uw jaarlijkse jachtvergunning te bekomen dient u een verzekeringsattest voor te leggen.
    Bij 'zev.be' kan u terecht voor een jachtverzekering met wettelijk attest en dit binnen zeer korte termijn.

    De bijkomende verantwoordelijkheid van jagers


    De Europese Commissie heeft nieuwe richtlijnen uitgevaardigd om de voedselveiligheid te verhogen in alle landen die onder haar bevoegdheid vallen. Elke jager die zijn wild wil verkopen of aanbieden moet de hygiëne van het wild tijdens de jacht beoordelen. Bij 'zev.be' kan u zich nu verzekeren tegen de burgerlijke aansprakelijkheid die deze operatie met zich meebrengt (onderzoek, vaststelling en redactie van een certificaat).

 

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52