Skip to main content

Hospitalisatieverzekering nr 1 zonder wachttijd

447-81164321262010109-hospitalisatieverzekering20nr2011

 

Wist je dat in België jaarlijks één op drie gezinnen geconfronteerd wordt met een hospitalisatie? De gezondheidsuitgaven van de Belgische gezinnen in 8 jaar met 66 % zijn toegenomen? De ziekenhuizen op vier jaar tijd gemiddeld 31 % duurder geworden zijn? De supplementen die chirurgen aanrekenen alsook de kostprijs van het medisch materiaal zelfs met meer dan 50 % stegen? Onderschrijf daarom nu een 'hospitalisatieverzekering nr 1', geen wachttijd.

Vraag hier je offerte hospitalisatieverzekering nr 1 aan, wacht niet tot het te laat is reageer daarom nu  

Offerte hospitalisatieverzekering ->

Waarom een 'hospitalisatieverzekering nr 1' van 'zev.be'?

1/ Wachttijd : geen.

Er is geen enkele wachttijd voor de hospitalisatiepolis nr 1, zeer logisch omdat niemand  graag betaalt voor een periode zonder waarborg. Opgelet : indien er binnenkort voor jezelf of gezinsleden een hospitalisatie gepland is dan komt een nieuwe hospitalisatieverzekering NIET tussen. Je dient verzekeringen altijd voordien af te sluiten.

2/Geen medisch onderzoek, enkel medische vragenlijst.

Je hoeft geen medisch onderzoek te ondergaan, bij 'zev.be' is er enkel een medische vragenlijst in te vullen. Vooraf bestaande medische aandoeningen en geplande hospitalisaties worden steeds uitgesloten en zijn bijgevolg nooit gedekt. 

3/ Volledige terugbetaling van prestaties waar geen tussenkomst van het ziekenfonds is.

Ook indien het Riziv* niet tussenkomt wordt er zeker uitbetaald. Let wel : er bestaan mutualiteitsverzekeringen op basis van Riziv*-tussenkomst. Dergelijke hospitalisatiepolissen betalen nooit uit in het geval er geen Riziv*-tussenkomst is. *Riziv = Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering.

4/ Vrije keuze van ziekenhuis, arts en ook kamertype.

Hospitalisatieverzekering nr 1 bevat standaard een eenpersoonskamer om je in alle rust te laten herstellen. 

5/ Zwangerschap en bevalling.

Er is geen wachttijd voor een zwangere vrouw maar wel een medische vragenlijst. Hierop wordt uitdrukkelijk gevraagd of mevrouw zwanger is. Is het antwoord ja, dan is er geen tussenkomst voor deze zwangerschap. Pasgeborenen worden aanvaard in de hospitalisatieverzekering nr 1 van de ouders, zonder wachttijd. Voorwaarde is wel dat minstens één van de ouders verzekerd was gedurende minimum zes maanden voor de geboorte. Dus nu een hospitalisatieverzekering nr 1 afsluiten is een zeer goede raad en kan je heel veel geld besparen. 

6/ Ambulante medische verzorging.

De periode gedurende een periode van één maand voor en drie maand na de hospitalisatie. Totale vergoeding van medische en paramedische prestaties, van geneesmiddelen, zelfs met uitbreiding tot 2 maand voor en 6 maanden na hospitalisatie. 

7/ 30 zware ziekten met ambulante medische verzorging.

De ambulante medische kosten worden vergoed indien de verzekerde lijdt aan een van de 30 zware ziekten o.a. kanker, leukemie, diabetes, brucellose, pokken, AIDS, ziekte van Creutzfeldt-Jakob enz... 

8/ Verschil met de polis van je mutualiteit?

Er zijn grote verschillen qua waarborgen tussen het aanbod van de mutualiteit en de hospitalisatieverzekering nr 1. Zo dekken de mutualiteit enkel het remgeld en niet de ereloon- en kamersupplementen.  De verstrekkingen en geneesmiddelen waarvoor geen Riziv-tussenkomst geldt, zijn bij de mutualiteit niet gedekt.  Daarnaast wordt bijstand in het buitenland niet terugbetaald, kennen de ziekenfondsen geen derdebetalersysteem, ... Bovendien worden de premies bij de ziekenfondsen hoger naarmate de verzekerden ouder worden. En...vergeet het  niet bij de hospitalisatieverzekering nr 1 van 'zev.be' is er nooit een wachttijd dus de hospitalisatieverzekering nr 1 via 'zev.be' met kwaliteit en de ruimste waarborgen. 

 

hospitalisatieverzekering nr 1

 

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52