Skip to main content

Waarborgen autoverzekering

dekking autoverzekering


Hoe meer waarborgen je onderschrijft hoe beter je verzekerd bent, maar tevens hoe duurder de premie. Het is dus duidelijk dat bij een vergelijking van offertes alle waarborgen nauwkeurig dienen te worden vergeleken. Dat is zeker een grote opgave waarbij 'zev.be' je met alle  plezier en vrijblijvend zal bijstaan.

BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID (BA) 

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering zal de tegenpartij vergoeden indien je aansprakelijk bent voor een ongeval. Maar de zwakke weggebruiker waarmee je een ongeval hebt en die lichamelijke letsels hebben opgelopen dienen vergoed te worden zelfs al ben je niet aansprakelijk.  Er is een modelovereenkomst die geldig is voor alle verzekeringsmaatschappijen en die voorziet volgens de wet een minimum waarborg van € 100.000.000 voor stoffelijke schade en onbegrensde vergoeding voor lichamelijke schade.  Vraag hieronder je offerte, het duurt maar drie  minuutjes.
 

  Offerte goedkoopste autoverzekering--->

OMNIUMVERZEKERING, ALL RISK OF CASCO VERZEKERING 

MINI-OMNIUM OF KLEINE OMNIUM 

OMNIUM NATUURKRACHTEN 

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

BESTUURDERSVERZEKERING

De inzittenden zijn automatisch meeverzekerd in de autoverzekering met uitzondering van de bestuurder daarom is een bestuurdersverzekering zeker aanbevolen. 

PECHVERHELPING

VERKEERSPOLIS

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52