Skip to main content

Rechtsbijstandsverzekering autobestuurder ZEV

Rechtsbijstand_bestuurder

 

 

Je bent geen eigenaar van het voertuig waarmee je zich verplaatst zoals bijvoorbeeld een firmawagen, een gehuurd voertuig of een geleend voertuig. Toch kan je in diverse situaties behoefte hebben aan een persoonlijke rechtsbijstandverzekering bestuurder, zoals zal blijken uit de hieronder opgesomde situaties.  Een conflict met je werkgever door een verkeersongeval kan een belangenconflict veroorzaken met je werkgever en beroep doen op zijn rechtsbijstandverzekering is een beetje bij de duivel te biecht gaan.  Voor een redelijke premie kunnen de klanten van 'zev.be'  voor dit risico verzekeren een rechtsbijstandverzekering autobestuurder afsluiten.. en hoef je het ereloon van je advocaat niet te betalen.

 

 Vraag : heb ik verplichtingen om af te sluiten? Antwoord : helemaal niet,  de offerte die we je bezorgen is volledig vrijblijvend. Probeer het nu.

 

 >Ja ik wil offerte rechtsbijstandsverzekering autobestuurder

 

Voorbeelden uit het echte leven gegrepen :

 

Voorbeeld 1 : Je ontvangt een dagvaarding om te verschijnen wegens een overdreven snelheid met je leasingwagen. 'Zev.be' doet het nodige voor je verdediging voor de Politierechtbank via een door jou vrij te kiezen advocaat.


Voorbeeld 2 : Je wordt strafrechterlijk vervolgd wegens het gebruik van een GSM aan het stuur van een wagen die je huurde tijdens je vakantie.


Voorbeeld 3 : Je B.A.-verzekeraar dreigt ermee de schadevergoeding die hij diende uit te betalen aan een derde terug te vorderen omdat je in dronken toestand een leasingvoertuig bestuurde. Gezien het belangenconflict met uw B.A.-verzekeraar neemt 'zev.be' uw verdediging waar via een door jou vrij te kiezen advocaat.

 

Voorbeeld 4 : Bij een controle terwijl je reed met het voertuig van een vriend, wordt je rijbewijs ingetrokken wegens een te hoog alcoholgehalte. 'Zev.be' komt tussen om je rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. 

  

Voorbeeld 5 : Tengevolge van een verkeersongeval met je leasingwagen blijkt dat de aansprakelijke tegenpartij insolvabel is. De rechtbijstandverzekering bestuurder betaalt  je schadevergoeding.


Voorbeeld 6 : Je raakt betrokken bij een verkeersongeval met je leasingwagen in het buitenland. Er wordt een strafrechtelijke borgtocht geëist om je vrijheid te behouden.


Voorbeeld 7 : Na een bedrijfsreceptie geraak je met de bedrijfswagen van de weg in de sloot. De omniumverzekeraar weigert uit te betalen wegens vermoeden alcoholintoxicatie. De leasingfirma vordert de schade terug, van jou persoonlijk. 'Zev.be' verleent je dan ook alle bijstand om je rechten optimaal te verdedigen via een door jou vrij te kiezen advocaat.


Voorbeeld 8 : De B.A.-verzekeraar dreigt ermee de schadevergoeding die hij diende uit te betalen aan een derde terug te vorderen omdat je in dronken toestand een leasingvoertuig bestuurde. Gezien het belangenconflict met uw B.A.-verzekeraar neemt 'zev.be' je verdediging waar via een door u vrij te kiezen advocaat.

 

Waarborgen

Er is geen wachttijd en de verzekering is geldig overal ter wereld.

 

 

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52