Skip to main content

Bestuurdersaansprakelijkheid verzekering D & O

447-81164321262010721-ba20management1

 

De taak van bestuurder of zaakvoerder is niet altijd eenvoudig en gemakkelijk. Lange en vermoeiende dagen, zware verantwoordelijkheden, stress... En of dit nog niet volstaat, loopt u nog risico verbonden aan uw aansprakelijkheid als bestuurder. Bij fouten of nalatigheid in de uitoefening van uw functie kan dit risico zelfs uw privévermogen bedreigen. Een verzekering die uw aansprakelijkheid als bestuurder(s) of zaakvoerder(s) dekt, blijkt dan ook onmisbaar en een ideale bescherming van uw privé-vermogen. De bestuurdersaanspakelijkheidsverzekering of D & O lost dit probleem op. Deze polis wordt door vennootschap onderschreven ten gunste van alle bestuurders, zaakvoerders. Zowel commerciële vennootschappen (Bvba, Nv, Cvba, Cvoh, Gcv, Vof enz...alsook Vzw enz...) kunnen bij 'zev.be' een passende polis onderschrijven. 

 

Troeven van bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, D & O

1/ Uw privévermogen eindelijk goed beschermd.

Wanneer u als bestuurder tijdens uw mandaat fouten begaat, kan u persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Bij een proces kan dit bovendien uw privévermogen bedreigen. Met de verzekering aansprakelijkheid bestuurder en haar ruime waarborgen ben u zeker dat uw vermogen onaangeroerd blijft. Ze dekt immers de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van bestuurders voor fouten die ze tijdens de uitoefening van hun mandaat hebben gemaakt. 

2/ Een helder contract, zonder verborgen uitsluitingen.

De ba management volgt een eenvoudig principe : alles is verzekerd behalve enkele duidelijk omschreven uitsluitingen die opgenomen zijn in de algemene voorwaarden. Hierdoor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

3/ Bijzonder ruime dekkingen.

Bovenop de verschillende mogelijkheden in de keuze van het bedrag van de waarborg biedt de verzekering aansprakelijkheid bestuurder u ook bijzonder ruime dekkingen voor een totale bescherming. Zo kunt u zich optimaal op uw zaak concentreren. Alle financiële klachten tegen de bestuurders zijn gedekt van een eenvoudig geschreven klacht om een schadeloosstelling te verkrijgen tot onderzoeken, dagvaardingen, burgerrechtelijke, strafrechterlijke of administratieve procedures....

4/ Tussenkomst in de verdedigingskosten.

Als bestuurder kan zelfs de kleinste beheersfout synoniem staan met een procedure voor de rechtbank. De kosten voor het onderzoek, de procedure, het ereloon van de raadgevers, advocaten en experts...Als deze kosten kunnen al snel hoog oplopen. Daarom neemt de ba management alle onkosten verbonden aan een financiële klacht ten laste.

5/ Zowel voor commerciële vennootschap als voor VOF, GCV, CV als vzw

U wenst een contract te onderschrijven om uw privévermogen in alle zekerheid te beschermen? En dit zonder u te verliezen in complexe administratieve procedures? Dan is de ba management van 'zev.be' u echt op het lijf geschreven.  'Zev.be' kan voor alle vennootschappen en dus zowel voor Vzw, VOF, GCV enz...werkelijk unieke oplossingen voorstellen, contacteer ons. Hieronder meer info ivm aangeboden waarborgen. 

Meer 'zev.be'-informatie :

pdfBestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52