• slider4

Waarborgen autoverzekering

dekking autoverzekering


Hoe meer waarborgen je onderschrijft hoe beter je verzekerd bent, maar tevens hoe duurder de premie. Het is dus duidelijk dat bij een bestudering van offertes alle waarborgen nauwgezet dienen  vergeleken te worden. Dat is een hele opgave waarbij 'zev.be' je met plezier en vrijblijvend kan helpen.

BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID (BA)

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering zal de tegenpartij vergoeden indien je aansprakelijk bent voor een ongeval. Maar de zwakke weggebruiker (voetganger, fietser of inzittenden van een voertuig) waarmee je een ongeval hebt en die lichamelijke letsels hebben opgelopen dienen vergoed te worden ook al ben jezelf niet aansprakelijk.  Er is een modelovereenkomst die geldig is voor alle verzekeringsmaatschappijen en die voorziet volgens de wet van 12 januari 2007 een minimum waarborg van € 100.000.000 voor stoffelijke schade en onbegrensde vergoeding voor lichamelijke schade.  
 

  Verzeker je auto ->

OMNIUMVERZEKERING, ALL RISK OF CASCO VERZEKERING 

MINI-OMNIUM OF KLEINE OMNIUM 

OMNIUM NATUURKRACHTEN 

RECHTSBIJSTAND AUTO

BESTUURDERSVERZEKERING

De inzittenden zijn automatisch meeverzekerd in de autoverzekering met uitzondering van de bestuurder daarom is een bestuurdersverzekering warm aanbevolen. 

PECHVELPING

PECHVERHELPING VAB

VERKEERSPOLIS

Contactgegevens

Zakenkantoor Erwin Viaene bvba
Verzekeringsmakelaar
Constant Permekelaan 59
8490 Jabbeke
FSMA n° 011276 Ondernemingsnr : 0436379739

Tel 0902/33.503   €1/min

info@zev.be

Copyright © 2017 Zakenkantoor Erwin Viaene - Webconcept by Nextmove - Disclaimer