• slider4

Motorhome verzekering, camper ZEV

motorhome 


Om je mobilhome goed te verzekeren ben je op zoek naar de beste waarborgen. 'Zev.be' biedt je de goedkoopste motorhome verzekering aan met de unieke 'zev.be'-voorwaarden. Als tweede vrijetijdsvoertuig in combinatie met je auto kan je bij 'zev.be' honderden euro's per jaar besparen en dit ieder jaar. Profiteer nu mee zoals vele anderen van de goedkoopste 'zev.be'-motorhome verzekeringen. Mis je offerte bij 'zev.be'- motorhome verzekering niet.

 

Waarborgen

bij 'zev.be' is er geen enkele beperking voor jouw motorhome verzekering. Zowel jezelf, partner als je kinderen kunnen het hele jaar door met je motorhome rijden. 'Zev.be' kan voor zijn cliënten bovendien gratis tijdelijke groene verzekeringsbewijzen afleveren voor Oekraïne, Moldavië, Albanië en zelfs voor Wit-Rusland.
Wat is bij 'zev.be' niet verzekerbaar voor motorhomes
  • tijdelijke verzekering voor een bepaalde periode
  • verhuring van motorhome' s zonder bestuurder en tegen betaling
  • alleen een motorhome verzekering zonder een gekoppelde verzekering personenwagen

Omnium


Het is normaal een omniumverzekering te nemen bij een nieuwe motorhome. 'Zev.be' heeft de oplossingen omniumverzekering voor tweedehands motorhomes en dit zonder enige beperking ouderdom. Voor de kleine omnium zijn de waarborgen brand, diefstal, glasbraak, natuurkrachten, aanraking dieren altijd zonder vrijstelling. Jouw motorhome is te waardevol om niet in omnium te verzekeren omdat uitbetalingen van ongevallen in het buitenland lang kunnen duren.

 

Pechverhelping


Bij 'zev.be' is er geen enkele beperking wat de ouderdom en gewicht motorhome betreft. Voor elke motorhome hebben we de oplossing in petto, zelfs voor motorhomes  > 3,5 ton. Je kan de volgende duurtijden online onderschrijven: één jaar doorlopend, tijdelijk zes maanden en voor één week. Je kan het online regelen premie berekenen enz. probeer het eens vrijblijvend. 

 

-> Verzeker pechverhelping motorhome

Wat bij inbraak in motorhome en inboedel is gestolen

Alle inboedel (ook tv, stereo, laptop enz.) in je motorhome kan gedekt worden bij diefstal.
Aanbod onder voorwaarden en helemaal gratis vraag nu alle info.

Meer informatie

Contactgegevens

Zakenkantoor Erwin Viaene bvba
Verzekeringsmakelaar
Constant Permekelaan 59
8490 Jabbeke
FSMA n° 011276 Ondernemingsnr : 0436379739

Tel 0902/33.503   €1/min

info@zev.be

Copyright © 2017 Zakenkantoor Erwin Viaene - Webconcept by Nextmove - Disclaimer