Over ZEV

Viaene Erwin zev.be

Erwin Viaene, uw verzekeringsmakelaar.

Erwin VIAENE, is een ruime tijd actief in de financiële sector. Hij begon begin de jaren 80 met stages in diverse kantoren in Brugge en Oostende. Al snel rijpte het idee om zelf een zelfstandig bank- en verzekeringskantoor uit te bouwen. Eind 1983 nam hij dan ook het "Krediet aan de Nijverheid"-kantoor te Jabbeke over, dat  bestond sinds 1979. Door ten dienste te staan van het cliënteel en veel en hard te werken wist hij dit kantoor gevoelig uit te breiden. De vele klanten bestaan uit particulieren maar ook zelfstandigen, vrije beroepen, KMO 's en bedrijven en dit tot heel  ver buiten de provincie.

Erwin Viaene maakt in de loop van de jaren dan ook de volledige evolutie mee in de financiële wereld. Het kantoor is volledig uitgerust om u de beste service te geven. Maar u vond 'zev.be' via ons virtueel kantoor, onze website waar u ook alle offertes en info kan bekomen, vrijblijvend en probeer ons gerust.

Reeds begin 1989 werd de eenmanszaak omgevormd tot vennootschap. In de loop van de jaren werd het kantoor te klein en werd besloten tot het bouwen van een nieuw kantoor met een hedendaagse, moderne look. Het nieuw kantoor werd dan ook met alle mogelijke faciliteiten voorzien zoals ruime parking met goede centrale ligging, toegankelijkheid voor gehandicapten met rolstoel, kofferzaal, bankautomaat, private ontvangstruimten, bushalte op wandelafstand enz.
 
 
Contacteer ons nu meteen.

 Contactgegevens

Zakenkantoor Erwin Viaene bvba
Verzekeringsmakelaar
Constant Permekelaan 59
8490 Jabbeke
FSMA n° 011276 Ondernemingsnr : 0436379739

Tel 0902/33.503   €1/min

info@zev.be

Copyright © 2017 Zakenkantoor Erwin Viaene - Webconcept by Nextmove - Disclaimer