Bootverzekeringen, verzekering pleziervaartuigen

447-78212211032009812-boott1

 

Ben je de trotse eigenaar van een yacht, zeilboot, motorboot, catamaran, binnenvaartschip, rubberboot of plezierboot enz...dan heeft  'zev.be' voor jou de beste bootverzekering met optimale service om jouw pleziervaartuig en tevens alle opvarenden en waterskiërs optimaal te verzekeren.  De waarborgen kan je modulair samenstellen dus je kiest zelf de dekking die je het best past.  Verzeker jouw boot, yacht, jetski enz... bij  'de specialist in pleziervaartuigen', 'zev.be' en contacteer ons.

 

 

Vaargebied

Met de verzekering pleziervaart kunnen we hele wereld verzekeren (uitzondering : Caraïben) maar je kan ook een beperkte regio kiezen, de verzekering pleziervaartuigen van 'zev.be' is werkelijk een modulair contract op maat. 

Waarborgen bootverzekering

Ook voor de waarborgen kan je kiezen maar sommige waarborgen kunnen enkel in combinatie afgesloten worden. 'Zev.be' kan voor jou een echte watersportverzekering maken. 

A Stoffelijke schade, brand en diefstal= Casco verzekering :

Eigen transport of wegtransport door professionele vervoerder is gedekt binnen het gekozen vaargebied inbegrepen laden en lossen. Osmose is gedekt de eerste drie jaar.  Er is een waardegarantie eerste 3 jaar (afhankelijk van vaartuig) met dekking van eigen gebrek en gevolgschade eigen gebrek/verborgen gebrek/constructie- of ontwerpfout. Er is een vrijstelling die elk jaar met 10 % verminderd bij schadevrij varen tot max. 50 % van de vrijstelling.

B Persoonlijke voorwerpen :

enkel in combinatie met waarborg A

C Wettelijke aansprakelijkheid :

De b.a.-verzekering waarborgt de aansprakelijkheid voor schade aan derden door het pleziervaartuig.Waarborg tot € 6.000.000 vermengd zonder eigen risio. Waterskiërs kunnen zonder problemen meeverzekerd worden. Voor deze waarborg is er geen vrijstelling.  De verzekering is het hele jaar door geldig met dekking tijdens hellingen, stalling te land of te water. Vermengd wil zeggen dat de waarborgen stoffelijke en lichamelijke schade samen(vermengd) gedekt zijn tot het verzekerde kapitaal.

D Verdediging en verhaal : 

recuperatie van je schade bij tegenpartij, bij betwistingen alsook verdediging bij ongeval in fout

E Opzoekings-, reddings-, bergings-, en opruimingskosten :

bv. bij het zinken van het vaartuig, varen op rotsen

Opvarenden ongevallenverzekering :

Dekking voor maximum 10 opvarenden. Deze ongevallenverzekering van de opvarenden waarborgt de lichamelijke letsels en medische kosten van de opvarenden bij een ongeval tijdens het varen wanneer zij zich aan boord van het verzekerde vaartuig bevinden.

Internationaal verzekeringscertificaat

Het 'zev.be' internationaal verzekeringscertificaat voor verzekering pleziervaartuigen is opgesteld in maar liefst vijf talen : Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans. Italië en Portugal vragen een ééntalig verzekeringscertificaat maar dat is geen probleem omdat 'zev.be' je dat zonder problemen bezorgen. 

Offerte

Gelieve ons de 'offerte pleziervaartuigen' volledig ingevuld terug te bezorgen.  Dit is de basis voor jouw persoonlijke offerte en brengt geen enkele verplichting met zich mee. Korte termijnverzekeringen zijn niet mogelijk, de minimum duurtijd is altijd één jaar.

Contactgegevens

Zakenkantoor Erwin Viaene bvba
Verzekeringsmakelaar
Constant Permekelaan 59
8490 Jabbeke
FSMA n° 011276 Ondernemingsnr : 0436379739

Tel 0902/33.503   €1/min

info@zev.be

Copyright © 2017 Zakenkantoor Erwin Viaene - Webconcept by Nextmove - Disclaimer