Start woonkrediet nr 1

Start_woonkrediet_nr_1

Hoe bekom ik informatie over een hypothecair krediet? Heel simpel u vraagt een simulatie hypotheeklening voor een start woonkrediet nr 1. Dit zal u toelaten om woonkredieten te vergelijken.

Eigen woning

 

Mensen blijven dromen van een eigen woning. Dat is ook begrijpelijk want huren wordt alsmaar duurder. Veel mensen willen dan ook snel werk maken van hun eigen woning. Hierbij willen we u dan ook helpen en steunen om uw woningdroom volledig tot uitvoering te brengen. Een eigen woning is een belangrijke investering die gedurende vele jaren in uw gezinsbudget zal meespelen. Een oordeelkundig gekozen hypotheeklening zal in de loop der jaren zorgen voor heel grote besparingen. En omgekeerd : een minder goed uitgekozen hypothecair krediet kan u heel veel geld kosten.

 

 

Voorbereiding en keuze woonkrediet.

'Zev.be' wil u graag behulpzaam zijn bij de voorbereiding en de keuze van uw woonkrediet alsook met de verzekeringen die erbij horen. We geven u daarom graag vooraf een goede indicatie van het bedrag dat u kan ontlenen en de kosten die erbij komen. Ons advies is volledig gratis maar kan enkel na een gesprek bij ons op het kantoor bekomen worden.

 

 

Neem raad en advies bij 'zev.be'.

 

 Aarzel niet en maak nu meteen een afspraak.

Contactgegevens

Zakenkantoor Erwin Viaene bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Constant Permekelaan 59
8490 Jabbeke
Ondernemingsnr : 0436379739                   

Tel 050/81.32.52

 

Copyright © 2017 Zakenkantoor Erwin Viaene - Webconcept by Nextmove - Disclaimer