Hoe zorgen voor voldoende cash na overlijden...

Probleemstelling : bij overlijden van echtgenoot of partner blokkeert je bank alle rekeningen.

De rekeningen van de overledene worden door de bank geblokkeerd maar ook die van de echtgenoot of wettelijk samenwonende en bovendien alle gezamelijke rekeningen tot het vervullen van de administratie. Er verlopen al snel enkele maanden tot alles terug vrijgegeven wordt en daardoor kan er een groot cashtekort optreden.

 Financiële steunverzekering

Vraag : hoe een cashtekort vermijden ?                                                                                    

'Zev.be'-oplossing : 'de financiële steunverzekering van 'zev.be''

Naast het feit dat men sommige rekeningen kan laten betalen door de bank, kan er maximum 5.000 Eur in cash opgenomen worden. Maximum want bovendien is dit bedrag geldig voor alle rekeningen en alle banken.

Dit is zeker niet de gezochte oplossing...

De 'Zev.be'-oplossing is de 'financiële steunverzekering van 'zev.be', een uniek product. Je kan kiezen  ofwel een éénmalige storting (geld brengt op de bank toch niets op) ofwel met regelmatige stortingen. De 'financiële steunverzekering van 'zev.be'  voorziet een begunstiging bij overlijden. Bij een koppel zijn er dus altijd twee contracten om elkaar te begunstigen bij een eventueel overlijden.

Mits we diverse regels in acht nemen zodoende kunnen bij een eventueel overlijden direct het kapitaal vrijmaken en dit bovendien zonder enige erfrechtbelasting. Contacteer ons nu voor een gepersonaliseerd plan.

 Financiële steunverzekering zev.be

Contactgegevens

Zakenkantoor Erwin Viaene bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Constant Permekelaan 59
8490 Jabbeke
Ondernemingsnr : 0436379739                   

Tel 050/81.32.52

 

Copyright © 2017 Zakenkantoor Erwin Viaene - Webconcept by Nextmove - Disclaimer