Skip to main content

Voordelige brandverzekering voor eigenaar, huurder

mijnhuis

Hoe weet je of je optimaal gedekt bent en minder risico loopt met een voordelige brandverzekering van 'zev.be' ? Om jouw gebouw of huurpand optimaal te verzekeren vult 'zev.be' een evaluatierooster in. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat er nooit discussie kan zijn betreffende de verzekerde kapitalen. Dit is in ieder geval voor zowel eigenaar als huurder een grote zekerheid want er is nooit onderverzekering. Van een 'voordelige ' brandverzekering gesproken. Vraag hieronder een offerte aan en wees 100% zeker van de voordelige 'zev.be'-brandverzekering 

:

Voordelige brandverzekering bij 'zev.be'

1/ voordelige Brandverzekering zonder franchise of eigen risico

Bij 'zev.be' kan je een voordelige brandpolis onderschrijven zonder eigen risico (franchise). Het is bijzonder vervelend om bij elk schadegeval opnieuw de vrijstelling zelf te moeten betalen.

2/ Storm, hagel en sneeuwdruk

Niet enkel voor het gebouw maar ook voor de schade aan jouw brievenbus, wagen(in directe omgeving gebouw), schotelantenne, omheiningen, tuinmeubels en carport.

3/ voordelige brandverzekering : Gratis meeverzekerd

Van zodra je een brandverzekering hebt bij 'zev.be' dan ben je ook in één klap verzekerd voor het studentenkot van je kinderen, je vakantieverblijven en de gehuurde feestzalen voor familiebijeenkomsten edm.

4/ Botsing door voertuigen

De brandverzekering bij 'zev.be' zelfs wanneer een voertuig, zelfs je eigen voertuig tegen je huis, je omheining of je brievenbus ...botst.  

5/ Waterschade

Niet alleen voor de vergoeding van de opgelopen schade maar ook opsporing met gesofisticeerd materiaal. Lekdetectie wordt eveneens vergoed om direct de oorzaak van de schade te achterhalen en bijkomend breekwerk te vermijden.

6/ voordelige brandverzekering : Glasbraak

Moderne technologiën zoals plasmaschermen, vitrokeramische kookplaten maar ook het glaswerk van meubels, sanitair, koepels, verandaruiten, het ondoorzichtig worden van dubbel glas is allemaal gedekt.   

Meer 'zev.be'informatie : 




 

Contact DPH

DPH verzekeringen bv
Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
Gistelse Steenweg, 261
8200 Sint-Andries
Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

Tel 050/81.32.52