Skip to main content

Zelfstandigen & KMO

Pack tandarts

Pack_tandarts

Dit Pack tandarts werd ontworpen in samenwerking met tandartsen zelf. Het richt zich zowel tot algemene tandartsen als tot specialisten Orthodontie of Paradontologie, op voorwaarde dat ze in een privépraktijk werken.

Basiswaarborgen.


1-De foutloze aansprakelijkheid.

Deze waarborg vult de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan. Zelfs wanneer uw beroepsaansprakelijkheid niet in vraag gesteld wordt, zal een gelegen schade snel en zonder vervelende discussies geregeld kunnen worden.

Het Pack Tandarts vergoedt tot 2.500 € alle medische kosten; uitgezonderd prothesen om door een derde partij de schade te laten herstellen die de patiënt bij het bezoek aan de tandarts heeft opgelopen.

2- Anterioriteit en posterioriteit van het contract "Beroepsaansprakelijkheid".

Deze waarborg verzekert de continuïteit van het contract "Beroepsaansprakelijkheid" indien dit contract bij een andere maatschappij wordt verplaatst naar een Modulis-dossier of - indien de tandarts zijn praktijk stopzet - voor schadegevallen die nog na het aflopen van het contract ontstaan zijn.

3- Schade aan medisch materiaal.

Indien het medisch materiaal van de tandarts door een patiënt beschadigd wordt, wordt de schade zonder vrijstelling vergoed tot een bedrag van 2.500 € (ABEX 612).

4- Schade aan de kledij van een patiënt.

Indien een patiënt tijdens een behandeling schade oploopt aan zijn kledij of bril, wordt deze onbeperkt en zonder vrijstelling vergoed.

5- Aanranding.

ndien de tandarts wordt aangerand tijdens de uitoefening van zijn beroep en dit zowel in zijn praktijk of op het ogenblik dat hij zijn inkomsten naar de bank brengt, geniet hij een dekking Overlijden en Blijvende invaliditeit op basis van een bedrag van 50.000 €.

Optionele waarborgen.

1- Een extra bij de foutloze aansprakelijkheid.

De "foutloze aansprakelijkheid" kan worden aangevuld met deze uitbreiding, die onze tussenkomst voor de medische kosten verhoogt tot 5.000 €, inclusief de prothesekosten.

2- Wedersamenstelling van documenten en informaticagegevens.

Indien in de tandartsenpraktijk archieven, modellen en informaticagegevens, worden beschadigd na een schadegeval dat verzekerd is in de brandverzekering, zijn de kosten omschreven in de clausule "Kosten voor wedersamenstelling van archieven en informaticagegevens" verzekerd zonder toepassing van de evenredigheidsregel en dit tot 10.000 €(ABEX 612).

De waarborg "wedersamenstelling van modellen" geldt eveneens voor tandafdrukken van patiënten.

3-Honorariumverlies in geval van onbruikbare lokalen.

Indien de tandartspraktijk ontoegankelijk of onbruikbaar geworden is na een brand of een ander schadegeval dat verzekerd is via de brandverzekering, wordt een vergoeding toegekend van 250 EUR (ABEX 612) per werkdag dat de praktijk onbruikbaar is.

4- Een exclusieve schuldinningsservice.

De tandarts heeft, tegen voordelige voorwaarden, toegang tot een efficiënte schuldinningsservice die hem helpt om achterstallige erelonen en prestaties te recupereren.
Dit zijn uw voordelen:
  • U hoeft zich zelf niet met schuldinning bezig te houden, zo kunt u meer tijd aan uw beroep besteden.
  • U behoudt een goede relatie met uw klant.
  • U verhoogt de kans dat uw schulden betaald worden.
  • Contact DPH

    DPH verzekeringen bv
    Verzekeringsmakelaar & kredietmakelaar
    Gistelse Steenweg, 261
    8200 Sint-Andries
    Ondernemingsnr : 0.744.622.973             

    Tel 050/81.32.52