ZEV

Bromfietsverzekering online premie & polis afsluiten

447-78212211032009417-piaggio-carnaby-scooter1

 

Een bromfiets is een bijzonder handig vervoermiddel en dit zowel voor jong als oud. Een ware rage maar meer  brommers in het verkeer betekent ook automatisch meer gebruikers en automatisch  meer vragen voor een verzekering bromfiets. Hieronder krijgt u, na het invullen van uw gegevens, direct via e-mail uw gepersonaliseerde online offerte bromfietsverzekering. In deze e-mail bevat alles om direct uw bromfietsverzekering online af te sluiten nu ook voor electrische bromfietsen. Het is echter niet mogelijk om een tijdelijke bromfietsverzekering af te sluiten, je kan wel maandelijkse of driemaandelijkse betalingen bekomen mits het bijkomend afsluiten van een package brand- en familiale verzekering en/of autoverzekering, vraag ons nu alle info.


>Bereken hier zelf uw premie bromfietsverzekering online :

 

Uniek en alleen bij 'zev.be' :

1/ Brommerverzekering voor 16 jarigen, starters mogelijk

bij 'zev.be' kan u als 16 jarige reeds een verzekering brommer bekomen. Er is bij 'zev.be' geen eigen risico of franchise zoals veel verzekeringsmaatschappijen aan jongeren opleggen vb € 450. Wat is eigen risico, franchise? Dit eigen risico is het bedrag dat u uit eigen zak dient te betalen bij een ongeval in fout.

2/ U kan uw bromfiets verzekeren voor diefstal en brand

bij 'zev.be' kan u, uw nieuwe bromfiets verzekeren en een verzekering brommer voor diefstal en brand afsluiten onder voorwaarden. Contacteer ons nu meteen. U kan eveneens de bestuurder meeverzekeren, is automatisch opgenomen in  de offerte bij elke bromfietsverzekering.

 

Klasse A-Klasse B-valhelm

  
Een bromfiets klasse A mag op de weg niet sneller dan 25 kilometer per uur rijden. Voor klasse A is sinds 1 januari 2003 ook een valhelm verplicht. Voor het besturen van een bromfiets klasse B is de  maximum snelheid 45 kilometer per uur.

 

Rijbewijs, leeftijd, wanneer een rijbewijs nodig?

Voor klasse A , snorfiets is er geen rijbewijs nodig.
Voor klasse B dient de bestuurder minstens in het bezit te zijn van een rijbewijs A3.
Uitzondering 1 : alle houders van een rijbewijs B van voor 01/01/1989 kunnen met alle tweewielers rijden.
Uitzondering  2 :  bestuurders geboren voor of op 14 februari 1961 hebben dit rijbewijs niet nodig.
Uitzondering 3 : KB van 28 dec 2006, verschenen op 10/01/2007. Houders van een rijbewijs B, afgegeven sinds ten minste 2 jaar, mogen ook motorfietsen met of zonder zijspan, met een maximale cilinderinhoud van 125 cm³ en een maximaal vermogen van 11 kW besturen, zonder een rijbewijs A te bezitten.

 

Meer informatie :

 

Je bent hier: Home